От септември 2024 година започва дългото и  съдбоносно преминаване на

...
От септември 2024 година започва дългото и  съдбоносно преминаване на
Коментари Харесай

Астролог шокира с прогноза за Кейт Мидълтън

От септември 2024 година стартира дългото и  съдбоносно прекосяване на Марс през знаците Рак и Лъв.

Това споделя известната астроложка Юлия Лифанова. Ето какво още споделя тя, касаещо най-много здравето на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън  Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 година в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от. Може тя да издъхне на 13 януари 2025 година

Кралското семейство на Англия ще бъде подложено на съществени тествания от Вселената, защото и кралица Камила са зодия Рак, което значи, че им предстоят най-трудните тествания.

Но най-важният човек, който ще премине през допустимо най-трудния път от септември 2024 година, ще бъде Кейт Мидълтън  Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 година в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от. Факт е, че слънчевият знак на принцесата на Уелс е Козирог, а лунният й знак е Рак. Тоест Марс безусловно ще „ бомбардира ” нейното Слънце (дух, здраве) в съпротива с Козирог за към шест месеца, а много дългият пренос на Марс на Луната (18 градуса Рак) дава обещание най-сериозната интервенция в нейното тяло.

Въздействието евентуално ще бъде изключително мощно върху стомаха й, защото Ракът в астрологията ръководи стомашно-чревния тракт. Ключовата дата за Кейт ще бъде Пълнолунието в Рак - 13 януари 2025 година Ако тя оцелее през този интервал, тогава тя ще върви към напредък.

Съдбовният и основен стадий обаче към този момент ще бъде юли-август 2024 година, защото в наталната карта на Катрин нейният персонален Марс във Везни ще транзитира през възела на предишното. Точната дата на съответствува е 6 юли 2024 година, а по-късно сложното затъмнение във Везни е на нейния Марс на 10 градуса на 2 октомври 2024 година

Тя може да бъде оперирана в този ден, само че целият сложен развой ще стартира през лятото.

Есента на 2024 година е мъчно астрологично време, защото Коридорът на затъмненията ще премине освен по оста Овен-Везни, само че и по оста Риби-Дева. И типичен, тези знаци са виновни за медицината, състраданието, имунитета и прочувствените прекарвания.

Принцесата на Уелс ще би трябвало да претърпи освен физически, само че и духовни промени. Кейт евентуално ще би трябвало да отстоява свободната си и изцяло да премисли живота си. Ключовата дата за нейното персонално духовно излекуване ще бъде 18 септември - тогава тя ще разбере, че е време да промени метода си на живот, а може би и цялата си орис, написа jenata.blitz.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР